Kontakta oss

Har du en trasig mobil eller andra frågor? Oroa dig inte! Kom in och hälsa på eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Mån - Fre: 10-19

Lördag: 10-15

Söndag: 11-15 (Stängt 7 feb)

Beställ ett rekommenderat och vadderat kuvert.

Skicka in din mobil till oss!

Nu kan vi erbjuda våra reparationstjänster över hela Sverige. Var du än är i Sverige så kan du nu få mobilen reparerad på ett smidigt och snabbt sätt.

Hur går det till?

  1. Du fyller i formuläret nedan och vi skickar dig ett vadderat och rekommenderat brev hem till dig.
  2. Det enda ni behöver göra är läsa instruktionerna ni får med i brevet. Stoppa mobilen i kuvertet och skicka den till oss.
  3. När vi har mottagit mobilen så reparerar vi den och skickar tillbaka den redan samma dag. Det innebär att du blir utan din mobil i endast 2-3 arbetsdagar. Självklart skickar vi den i ett rekommenderat brev, så ni kan känna er trygga på att mobilen är spårbar och försäkrad. Vi står för hälften av fraktkostnaden, så det enda ni behöver betala är 99 kr.
Skicka in enheten direkt
Om du inte hinner vänta på kuvertet från oss, så kan ni självklart skicka enheten direkt till oss. Vi rekommenderar att ni skickar enheten med rekommenderat brev och att ni lägger bubbelplast i paketet för att skydda enheten från ytterligare skador. Bifoga beskrivning på skada, kontaktuppgifter och telefonkod så att vi kan funktionstesta enheten när vi är klara!

Skicka enheten till:
Kvarnens Mobilservice
Vaksalagatan 30
753 31 Uppsala

Hos oss är du och din enhet trygg. Vi använder oss alltid av de bästa reservdelarna, den senaste utrustningen och kunskapen. Därför kan vi lämna 12 månaders garanti på alla reparationer.

Psst!

Du vet väl att vi alltid lämnar 12 månaders garanti när vi lagar mobiler och surfplattor? Så tveka inte, kom förbi idag!